Insumi EU

3/17/2011

O zi plina de soare si cer senin, o zi petrecuta alaturi de oameni dragi, un mic-dejun copis, un film bun, o partida de sex nebun, o mangaiere suava, un neatza, un pic de verde, o lacrima, un zambet,  o imbratisare, o caterinka, o floare, o aroma de prajituri gata scoase din cuptor, o betie crunta, o plimbare nocturna , un cer plin de stele, un pic de praf, o cola, o tigara, o imbratisare, un somn usor, din nou o partida de sex, un la revedere, o privire gingasa, un 3 in1, un sunet lin de chitara, o melodie mladiosa ce-ti unge inima, dezmat, o privire, un suras.
O zi perfecta in anotimpul martisorului, primavara, perioada cand toate florile prind viata, anotimpul in care predomina in atmosfera un aer cald si linistit, vantul  ce adie lin iti mangaie obrazul brazdit de frigul iernii trecute, mirosul copaciilor prospeti infloriti iti umple narile cu un miros ce-ti face inima sa tresara. Copii se joaca nestingheriti si lipsiti de orice grija, intr-o inocenta molipsitoare, batranii joaca sah pe aceleasi banci batrane de mai bine se un secol, iar tinerii…tinerii se plimba agale pe cararile diverselor parcuri din diferite locuri si parti ale tarii, fie insotiti de o/un, fie cu mai multi ei si ele…
Pamantul vibreaza la atingerea talpilor celor indragostiti de viata, de prosperitate, florile se cutemura la vazul acelor cupluri radiante ce se plimba nonsalant , daruindu-si cate o sarutare. Inima incepe sa pulseze, tremuri , te miri, nu stii ce-I cu tine, simti ca toate cele te cuprind in momentul cand te uiti in jur si vezi atata  viata, ataat iubire, atata daruire pt lucruri atat de mici. Incerci sa intelegi se se petrece, dar apoi relizezi…a venit primavara. Asa ca bucura-te de fiecare zi a acestui mirific anotimp, adapa-te cu esenta si miresma ei. Poti fi chiar si lacom, poti fi chiar si egoist cu ea, o sa-ti pemita sa faci exact ceea ce simti si partea cea mai buna este ca nu-ti cere nimik in  schimb. Ti-se daruieste toata si neconditionat.
Eu una m-am indrogastit iremediabil de acest anotimp, nu mai am scapare si oarecum invidiez pe cei ce s-au nascut in acesta perioda. Sunt indragostita de tine primavara si nici macar nu vreau sa scap de acest sentiment, chiar daca cateodata este oarecum dezolant si trist…Abia astept sa ies in parc cu roleleJ)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu